Caravana Everygirl ajunge la Ploiești

December 04, 2019 at 6pm - 8pm

Ploiesti2.jpg

 

ÎNSCRIE-TE AICI!

Smart Everything Everywhere, cu sprijinul Ambasadei Regatului Țărilor de Jos în România, continuă “Caravana Everygirl”, o campanie națională de conștientizare și promovare a domeniului #digital în rândul fetelor și al femeilor. În cadrul evenimentelor de tip Meet-up din Caravană, vom dezbate motivele pentru a alege o carieră în tehnologie, provocările în a urma o astfel de carieră pornind de la faptul că, în general, este o carieră în care întâlnim mai mulți bărbați decât femei și nu este prima alegere a unei fete atunci când ea își planifică viitorul profesional. În același timp,  vom prezenta oportunitățile aduse de tehnologie pentru diverse contexte sociale (violență domestică, discriminare, educație sexuală, anxietate socială, egalitate de gen) și vom purta conversații interactive cu modele de succes ce ne vor prezenta exemple de bune practici: femei de succes, lideri din domeniile lor care ne vor împărtăși experiențele lor, printre subiectele fierbinți de pe agendă aflându-se teme precum job-urile viitorului și nevoia de fleixibilitate profesională.  Orașele în care ne veți găsi în următoarele luni (decembrie 2019 - martie 2020) sunt: Brașov, București, Cluj, Constanta, Craiova, Iași, Ploiești, Sibiu, Tg. Mureș și Timișoara.

Primul stop va fi în Ploiești, în ziua de miercuri, 4 decembrie.  Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul de mai jos! 

Vom reveni cu mai multe detalii logistice către toate persoanele confirmate. În măsura în care aveți orice recomandări, vă rugăm să ne contactați.

 

Agenda Caravana Everygirl

16:30 – 17:00 Primire invitați
17:00 – 17:15 Introducere proiect Everygirl și prezentare vorbitori
17:15 – 18:00

Sesiune 1 – De ce este revoluția digitală importantă pentru mine
Moderator: Tudor Oprea – Cofondator și Vicepreședinte SEE
Membri Panel: TBA

18:00 – 18:30 Sesiune 2 – Discuții interactive între participanți și membrii panel-ului
18:30 - 19:30 Networking & pizza


Parteneri Strategici

 

RO_KN_Logo_1_RGB_pos_en.png

Contact

Tudor Oprea ·

Înscrie-te